Old English sheepdogs since 1984 - Suomen Kennelliiton myöntämä Vuolasvirtapalkinto #449 vuonna 2000
Pennut vuodelle 2019
Tänään on maanantai 19.8.2019


Grey Coats kotikenneliin on suunnitteilla pentue, Martan juoksu alkoi 10.8.2019


Olemme suunnitelleet Vanhaenglanninlammaskoiran pentuetta "Martalle" C.I.B CH & FI & NO & EE & LV & LT CH Grey Coats Rosetta Stone HD B-B , ED 0-0 , terv.silmät tutk. 2019 Martta on myöskin My Dog DNA tutkittu ja terve lampuri tutkimusten osllta .
Urokseski olemme olemme valinneet täysin erilinjaisen uroksen eikä Martan ja uroksen sukutaulussa ole samoja koiria , mutta uroksen tiedot julkaistaan ,kun Martan astutus on onnistuneesti suoritettu . Jos haluat lisätietoja suunnitteilla olevasta pentueesta niin otathan yhteyttä kerron mielelläni enemmän vanhemmista , rodusta ja rotua koskevaa .
Samoin meille on Tervetullut tutustumaan rotuun ja ennenkaikkea emä Marttaan . Samalla voi tutustua Martan emään "Mapeen" täyttää marraskuussa 10 vuotta . kuin "Tatu" urokseen jolla on sama emä kuin Martalla mutta isänä eri uros . Niin Martan emä kuin Tatun isä (poismennyt) ovat molemmat USA:n tuotejamme , mutta ei mitään sukua toisilleen .
Valitsemalla erisukuiset yksilöt jalostukseen se antaa rodulle monimuotoisuutta ja vahvuutta tämä pitäisi jokaisen rotua kasvattavan ottaa vakavasti huomioon mitä pienempi rotuna ollaan sen tärkempi monimuotoisuus jalostuksessa on nimenomaan rodun tulevaisuuden kannalta .

Samoin ne henkilöt jotka ovat kiinnostuneet Grey Coats Vanhaenglanninlammaskoiran pennuista niin haluan tavata ainakin kerran henkilökohtaisesti ennen pentujen luovutusta ,en myy pentua ilman henkilökohtaista tapaamista.

Pennut luovutetaan aikaisintaa 8 vko:n ikäisinä jolloin ell. on tarkastanut pennut x 2 ensimmäisellä kerralla pennut tunnismerkitään microsirulla ja ennen luovutusikää käydään viellä ell. tarkatuksessa ja pentu saa ell.todistuksen tarkastutkesta .Ennen luovutusikää pennut ovat myöskin madotettu ohjeiden mukaan .

Rekisteröity SKL ry:n rekisteriin + rekisterikirjat . Pennun kauppa tehdään SKL ry:n. lomaketta käyttäen Pennun kauppa .

Kasvattaja on Rotujärjestömme Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n jäsen kuin SKL ry.jäven ja SUKOKA:n jäsen eli Suomen Koirankasvattajat ry:n jäsen.

Pentu saa uuteen kotiin lähtiessään myöskin ns. Pentupaketin joka sisältää pennulle tarkoitettua
esim. lelu , ruokakuppi , harja esim. ruokapussin alkupäiviksi .

Sukupuu


Isä: isän nimi tähän
isän tiedot tähän
Emä: emän nimi tähän
emän tiedot tähän


Webpage by Ari Rusakko